harpaelevMan behöver inte vara så stor för att spela harpa. Jag undervisar både unga och gamla i harpa och piano.

För mig är det viktigt att skapa en personlig kontakt med varje elev. Min undervisning bygger på kvalitet, glädje och inspiration.

Kontakta mig för att få mer information om instrument, undervisning och lektionstider.

Tillbaka

 

Några ord från mina elever och föräldrar

Jennie ger sina elever spelgläjde. Hon ser styrkan hos varje barn utan att för den delen ge avkall på kvaliteten i  spelandet. Detta skapar trygga barn som utvecklar sin musikalitet.
Camilla

Jennie är noga och tar mycket detaljer, hon är snäll och bra!
Gabriel 12 år

Jennie är bäst!!!
Hanna 8 år (spelat för Jennie sen hon var 5 år)

Vi är jättenöjda med våra barns musikundervisning hos dig av många anledningar: Det är en lättsam lektion där du lyckas med konststycket att få barnen att göra mycket mer än vad de själva från början hade tänkt sig. De tycker att det är roligt med att upptäcka musiken, de får spela olika musikstycken som känns som om det är ”på riktigt” trots att de inte har spelat så länge, knappt ett år med respektive instrument. Barnen är alltid glada och taggade efter en lektion och att det är hemma hos dig och inte i någon tråkig lokal tror jag gör att det känns mer personligt. (Dessutom tycker jag att det är harmoniskt att sitta och lyssna med tända ljus i soffan…) Båda barnen har verkligen utvecklats när det gäller musik, tack vare dig Jennie!
Marith